Skip to content

Voor opdrachtgevers

Bent u voor uw zorginstelling op zoek naar gekwalificeerd personeel? Wij kunnen het u bieden. Ook als u al op korte termijn een enthousiaste en ervaren zorgmedewerker nodig heeft.

Uitstekende Zorg Krachten werkt voor zorginstellingen door heel Nederland. We bemiddelen in zorgpersoneel in de volgende vakgebieden: gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ggz, verpleegkundige zorg, ouderenzorg en verslavingszorg.

Hoe gaan we te werk?

We staan voor flexibiliteit en verwachten dat ook van de zorgprofessionals die zich bij ons aanmelden. Plezier in het werk staat voorop en daarom vinden wij het belangrijk dat we de juiste zorgprofessional matchen met uw organisatie, ook al is de klus complex, urgent of van korte duur. Wij zorgen voor een vakbekwame en enthousiaste professional met passie voor het vak.

Wij werken uitsluitend met zorgprofessionals die als zzp’er actief zijn in de zorg. Zij hebben allen minimaal 3 jaar werkervaring en beschikken over de vereiste diploma’s en certificaten voor hun vakgebied.

Aan wie kunnen wij u koppelen?

Zorgprofessionals melden zich vaak digitaal bij ons aan, maar we zien en spreken ze eerst voordat we ze aan zorgopdrachten koppelen. Ze komen als het ware eerst bij ons solliciteren. Zo krijgen wij een goed beeld van hun persoonlijkheid en het type opdracht dat bij ze past, en zo krijgt u een zorgmedewerker die bij u past op basis van matchende kwaliteit en ervaring.

Heeft u zorgpersoneel nodig? Zo gaan we dat voor u regelen

Neemt u a.u.b. contact met ons op via mail of telefoon. We bespreken met u uw zorgvraag en formuleren daaruit een opdracht voor onze zorgprofessionals. Vervolgens gaan wij op zoek naar de geschikte zorgprofessional die past bij uw opdracht en uw wensen. U krijgt daarbij een vast contactpersoon binnen onze organisatie.

Direct zorgpersoneel nodig?

Bel ons dan op onze 24-uurs lijn:

055 700 97 21

Waarom kiest u voor ons?

  • We zijn 24/7 voor u bereikbaar
  • We werken met ervaren professionals
  • Handige app voor het matchen van vraag & aanbod