Skip to content

Voor zorgprofessionals

Zoek jij een uitdagende opdracht in de zorg? Zorgorganisaties staan te springen om goed personeel. Uitstekende Zorg Krachten werkt voor zorginstellingen en met zorgprofessionals door heel Nederland. We bemiddelen in de volgende vakgebieden: gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ggz, verpleegkundige zorg, ouderenzorg en verslavingszorg.

Werk jij in één of meerdere van deze vakgebieden en ben je op zoek naar een uitdagende klus binnen je vakgebied?

Wat vragen we van je?

We werken uitsluitend met zzp’ers. Je kunt je bij ons inschrijven wanneer je minimaal 3 jaar werkervaring hebt en minimaal niveau 4 behaald hebt in je opleiding. Waarom? Wij vinden het belangrijk dat we onze mensen op de eerste plaats zetten, maar ook dat ze de juiste diploma’s, certificaten, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en de nodige werkervaring hebben. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de professionals waar wij mee samenwerken, allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben. Namelijk: werken vanuit je passie. Doen wat je leuk vind en daarmee een ander een glimlach bezorgen. Herken jij jezelf hierin?

Wat bieden we je?

Als zorgprofessional in ons portfolio bepaal je zelf hoeveel en wanneer je werkt. Wij willen de juiste zorgverlener matchen aan élke zorgopdracht. Wij zullen dus altijd ons best doen om voor jou een geschikte match te vinden in het aanbod van de zorgorganisaties waar wij mee werken.

Direct inzicht in het werkaanbod via onze app

Wil je zelf inzicht in de beschikbare opdrachten? Dat kan! Met de Uitstekende Zorg Krachten app kun je jezelf profileren, je eigen werkstatus beheren én direct zien welke zorgopdrachten er beschikbaar zijn binnen jouw vakgebied. Zo zie jij direct of er een uitdagende klus voor je beschikbaar is! Wanneer je je bij ons inschrijft krijg je direct toegang tot deze app.

Op zoek naar uitdagende opdrachten in de zorg?

Dan ben je bij Uitstekende Zorg Krachten aan het juiste adres! Schrijf je nu bij ons in, dan nodigen we je uit voor een (digitaal) kennismakingsgesprek.

Direct zorgpersoneel nodig?

Bel ons dan op onze 24-uurs lijn:

055 700 97 21

Waarom kiest u voor ons?

  • We zijn 24/7 voor u bereikbaar
  • We werken met ervaren professionals
  • Handige app voor het matchen van vraag & aanbod